Logo Scheidingsmediator Utrecht

Ik wil scheiden

Jullie staan centraal

Wanneer jullie uit elkaar gaan komt er veel op jullie af. Doordat ik je stapsgewijs door het proces leidt, wordt alles steeds duidelijker. Dat geeft rust en meer zekerheid richting de toekomst zonder elkaar.

Op hoofdlijnen lijkt iedere scheiding misschien hetzelfde, in de praktijk is iedere scheiding anders. Bij Scheidingsmediator Utrecht stem ik de dienstverlening af op jullie gezamenlijke wensen en behoeften. Dat is voor iedereen anders en vraagt maatwerk. Jullie maken zelf de keuzes en daarbij informeer ik je over de gevolgen dan wel risico’s voor de korte- en lange termijn. Hierdoor kunnen jullie bewuste keuzes maken die grip geven op de huidige situatie en meer zekerheid bieden na de scheiding.

 

Welke dienstverlening past bij jullie?

Onze begeleiding bij scheiding blijft dus maatwerk en jullie staan daarbij centraal. Wat jullie nodig hebben is soms van veel factoren afhankelijk. Daarom bespreken wij graag met jullie wat jullie nodig hebben, wat jullie willen en wat de mogelijkheden zijn. Zo ontvangen jullie altijd de begeleiding en dienstverlening die jullie nodig hebben. Dat geeft duidelijkheid en is transparant voor alle partijen.

Benieuwd naar wat Scheidingsmediator Utrecht voor jullie kan betekenen? Vraag naar de mogelijkheden of neem contact op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

 

Hulp bij Scheiden of uit elkaar gaan

Wanneer je gaat scheiden of uit elkaar gaat, moet je ineens een heleboel belangrijke beslissingen nemen, terwijl je door een emotioneel verwerkingsproces gaat. Het is fijn om dan persoonlijke begeleiding te ontvangen, zodat je goede keuzes maakt voor nu en de toekomst.

Een echtscheiding is heftig. Zowel voor jullie, als voor jullie eventuele kinderen. Een scheidingsmediator kan helpen om het proces goed te laten verlopen. Ik streef ernaar dat jullie zo goed mogelijk uit elkaar gaan. Scheidingsmediator Utrecht heeft de kennis en deskundigheid om jullie scheiding goed te begeleiden.

Scheidingsbegeleiding  in 7 stappen

Om het proces zo duidelijk en inzichtelijk mogelijk voor jullie te maken, werk ik  met een 7 stappenplan van Scheidingsmediator Utrecht. Door dit stappenplan aan te houden krijgen jullie overzicht en hebben jullie altijd duidelijk wat de mogelijkheden zijn en welke beslissingen jullie moeten nemen. De 7 stappen uit het stappenplan zijn:

Stappenplan scheidingsmediation