Logo Scheidingsmediator Utrecht

Wat kost scheidingsmediation?

Dat is één van de meest gestelde vragen. En terecht, want je ziet door de bomen het bos soms niet meer. Ik maak de kosten die ik bereken vooraf duidelijk. Omdat elke situatie uniek is bespreken we vooraf wat er in jullie situatie nodig is. Ik werk niet met pakketprijzen, maar stem mijn aanbod precies af op wat er in jullie situatie nodig is. Zo betaal je nooit te veel.

Precies weten waar je aan toe bent? Of jullie wellicht in aanmerking komen voor subsidie? Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek zet ik alle kosten en mogelijkheden voor je op een rij. Dit kan fysiek, maar ook online.

Kosten berekenen
Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Bereken de kosten
Totale kosten
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen

Jullie scheiding kan in verhouding snel en efficiënt worden afgewikkeld. Wel zo prettig, dan kunnen jullie ook weer verder.

Als je het honorarium van Scheidingsmediation Utrecht vergelijkt met andere aanbieders, dan zie je dat mijn tarieven relatief laag zijn.

Doordat ik alle essentiële zaken zelf kan verzorgen, heb ik geen overhead, kan ik snel schakelen en hou ik de kosten laag.

Hulp bij het maken van een ouderschapsplan

Kostenloos in termijnen

Als je gaat scheiden, komt er al genoeg op je af. Ook in financiële zin. Voor mijn hulp bij scheiden betaal je alleen voor wat je afneemt, niets meer en niets minder. En vinden jullie het prettiger om in vier termijnen te betalen? Dat kan. Ik breng hiervoor geen kosten in rekening.

Ik werk niet met pakketprijzen, maar stem mijn aanbod precies af op wat er in jullie situatie nodig is. Zo betaal je nooit te veel.

Scheidingsbemiddeling in Utrecht

Gesubsidieerde mediation

Indien één van jullie in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand dan worden de kosten aanzienlijk minder. Dit heet officieel toevoeging. Je betaalt dan alleen een kleine eigen bijdrage. De andere partner betaalt wel het gewone tarief. Als jullie allebei in aanmerking komen voor toevoeging, dan telt dat dubbel. Je komt in aanmerking voor toevoeging als je bruto inkomen lager is dan €38.000 per jaar én je vermogen (spaargeld) minder is dan €15.000